KREATÍV PARTNERSÉG AKADÉMIA – IGÉNYFELMÉRŐ KÉRDŐÍV

  Szeretne kreatívabb lenni? Szeretné, ha jobb lenne a kapcsolata a gyerekével, főnökével, munkatársával? Szeretné felszabadultabban végezni a munkáját? Szeretne többet megtudni ezekről? Cégünk évek óta végez e témákban kutatásokat és képzéseket itthon és külföldön. Ahhoz, hogy kutatásainkat és képzéseinket még jobban az igényekhez tudjuk szabni, fontos lenne megtudnunk az Ön véleményét is. Kérjük, kérdőívünk kitöltésével segítse munkánkat és tegye lehetővé, hogy az Ön igényeire szabjuk a képzéseink! A kérdőív kitöltése anonim és önkéntes, a kitöltése 10 percet igényel. A kérdőívet kitöltők számára 20 % kedvezményt biztosítunk a képzéseinkből.


  Férfi


  25 év alatti26 - 3536 - 4546 feletti


  BudapestVidéki városKözség  VannakNincsenek


  3 év alattiÓvodáskorúÁltalános iskolásKözépiskolás


  ADHDBTMNincs


  12345


  12345


  12345


  12345


  12345


  IgenNem


  IgenNem


  VezetőBeosztottÖnálló  12345  12345  12345


  12345


  12345


  12345


  12345


  12345


  12345


  12345


  12345


  A szülőknek szóló több modulból álló workshop-sorozat célja, hogy segítse a szülőket a stressz, szorongás, félelem közti hasonlóságok és különbségek azonosításában, saját és gyermekük szorongásának felismerésében elkülönítésében és kezelésében.
  IgenNem


  A szülőknek szóló 3 órás workshop célja, hogy segítse a szülőket olyan kommunikáció elsajátításában, amelynek segítségével elérhetik, hogy gyermekeik is figyeljenek rájuk, netán meg is tegyék, amire kérik őket.
  IgenNem


  A 4 órás workshop során elméletben és gyakorlatban is megmutatjuk, hogyan lehet kereteket alkotni úgy, hogy közben megőrizzük a szeretetteljes szülő-gyermek kapcsolatot.
  IgenNem


  Segít a gyerekeknek abban, hogy feltárják saját erősségeiket, amelyek segítségével elérhetik az álltaluk kitűzött célt. A megtanult módszerek alkalmazásával a gyerekek tanuláshoz való hozzáállása napról-napra pozitívabb lesz. Amennyiben a workshopok során azt tapasztaljuk, hogy a gyereknek valamilyen speciális segítségre van szüksége, akkor problémától függően egyéni fejlesztésre is van lehetőség.
  IgenNem


  Bevezetés a kreatív tanulás módszertanába, sajátélmény alapú 40 órás tréning, amely felkészít a tanórai/munkahelyi vezetői munkára, és bővíti a meglévő pedagógiai/kreatív menedzseri-módszertani eszköztárat.
  IgenNem


  Bevezetés a kreatív tanulás módszertanába, sajátélmény alapú 40 órás tréning, amely felkészít a tanórai/munkahelyi vezetői munkára, és bővíti a meglévő pedagógiai/kreatív menedzseri-módszertani eszköztárat.
  IgenNem


  Segít feltárni az erősségeket, amelyek segítségével elérhetőek a kitűzött célok. A megtanult módszerek alkalmazásával a tanuláshoz, a munkához való hozzáállása napról-napra pozitívabb lesz. Amennyiben a workshopok során azt tapasztaljuk, hogy valamilyen speciális segítségre van szükség, akkor problémától függően egyéni fejlesztésre is van lehetőség.
  IgenNem


  A 3 órás foglalkozás célja az, hogy a tanulási nehézségekkel birkózók pozitív élményhez jussanak, egy művész és tanár páros által vezetett tanulásmódszertani foglalkozás segítségével.
  IgenNem


  A workshop megtanítja a résztvevőket a kreatív tanulási folyamatok gyakorlatorientált tervezésére, illetve bemutat néhány alapvető implementációs stratégiát.
  IgenNem


  A kurzus résztvevői megismerkedhetnek azzal, hogyan mérhetik fel egy a Cambridge University kutatói által kifejlesztett módszertan alapján a kreativitás alapelemeire építve maguk és csapatuk kreativitását, és hogyan fejlesszék azt élményközpontú vagy akár a komfortzóna mezsgyéjén járó gyakorlatokkal.
  IgenNem


  A 2 modulos, 2x4 órás workshop kísérletet tesz arra, hogy megismertesse a résztvevőkkel a jól működő kreatív tér koncepcióját, és ennek alapján támogassa a résztvevő saját munkahelyi környezetének ez irányú feltérképezését, illetve az erre épülő változtatási terv megalkotását.
  IgenNem


  A 20 órás tréning célja, hogy egy sajátélmény-alapú és művészek bevonásával zajló foglalkozássorozaton keresztül rávezesse a résztvevőket a saját közege erőforrásaira, és mind elméleti, mind gyakorlati tudással felvértezve segítse annak hatékonyabb kihasználást.
  IgenNem


  A 3 alkalmas workshop célja a pályakezdő fiatalok kreatív profiljának felvázolása, illetve a kreativitásuk és kritikai gondolkodásuk fejlesztése, gyakorlati feladatokon keresztül.
  IgenNem


  Az 5 modulból álló önismereti tréningsorozat célja az egyéni kreatív energiák felszabadítása, az egyéni kreatív skillek megtalálása, illetve egyéni fejlődési tervek alapján ezek megerősítése.
  IgenNem


  A 3 modulos 3x3 órás tréning különféle művészeti ágak képviselőinek segítségével kínál relaxációs alkalmakat. A zene, a dráma és a vizuális művészet praxisain keresztül, a kreatív energiák felszabadítása hatékony kiégés prevenciónak minősül, illetve intenzív relaxációs élményt biztosít.
  IgenNem


  5 óra10 óra40 óra90 óraEgyéb
  Hétköznap délelőttHétköznap délutánHétvégénMindegy


  Személyes adatok