Kreativitásfejlesztés – mindenkinek

A kreativitás egy olyan képesség, amely alkalmassá tesz bennünket arra, hogy újszerűen közelítsünk a problémákhoz és innovatív módon oldjuk meg a feladatainkat. Ezek a képességek pedig ma már a munkaerőpiacon is elengedhetetlenek. A kreatív tanulás emellett hozzájárul ahhoz, hogy a gyerekek elképzelhessék, milyen világban szeretnének élni, és motivációt is ad ahhoz, hogy ennek elérése érdekében megfelelő lépéseket tehessenek.

A kreativitás tehát nem elsősorban művészi tehetség és nem is a szabályok öncélú felrúgása, hanem egy rendkívül összetett és sokrétű képesség, amely sok területen megnyilvánulhat, az iskolában, a munkahelyen, vagy akár otthon. Ez a képesség mindenkiben fejleszthető, és többféle megjelenési formája is lehet.

A Kreatív Partnerség Magyarország program célja, hogy a kreativitás öt elemét – a kíváncsiságot, a képzelőerőt, a kitartást, a fegyelmet és az együttműködést – módszertanával és workshopjaival előhívja és fejlessze.

A Kreatív Partnerség Magyarország program kiemelt fontosságúnak tartja, hogy a program során létrejött kreativitást fejlesztő eszközök és tréningek minden érdeklődő számára elérhetők legyenek. Az Akadémia alapvetése, hogy napjainkban a munkaerő-piaci sikeresség záloga a kreatív skillek megléte, illetve a tanulási eredményesség is nagymértékben növelhető ezen kompetenciák fejlesztésének segítségével.

Az Akadémia ennek megfelelően szeretne széles képzési palettát kínálni a nagyszerű tanulási élményre vágyó gyermekektől kezdve, a hatékonyabb kommunikációra vágyó szülőkön át, a kreatív munkakörnyezet igényével fellépő vállalati szféra képviselőikig.

Ahhoz, hogy képzéseinket még jobban az igényekhez tudjuk alakítani, fontos lenne megtudnunk az Ön véleményét is, melyet egy kérdőíves kutatás segítségével szeretnénk felmérni.

A kérdőív kitöltése anonim és önkéntes, a kitöltése 10 percet igényel. A kérdőívet kitöltők számára 20 % kedvezményt biztosítunk a képzéseinkből.

KITÖLTŐM A KÉRDŐÍVET!

Kérjük, kérdőívünk kitöltésével segítse munkánkat és tegye lehetővé, hogy az Ön igényeire szabjuk a képzéseink!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük